Tantra voor Mannen

Aanbod Tantra voor mannen

wellness Tantra Massage voor mannen (90 min – 80 euro).

Tijdens een ‘Wellness tantra massage voor mannen’ komt heel je lichaam aan bod via aanraking, streling, prikkeling, massage …

De sessie begint met een eenvoudige openingsgroet & contact waarna het geheel langzaam aan opgebouwd wordt. Masseur en ontvanger hebben bij het begin enkel een lendendoek aan. Jouw lendendoek zal tijdens de massage op sensuele wijze uit gedaan worden. Heel je lichaam wordt op verscheidene wijzen beroerd via zachte, zinnenprikkelende,  stevige en sensuele massagetechnieken. Ik handteer verscheidene massage technieken die ik op een integratieve manier toepas. We beginnen met de achterkant van het lichaam: de armen, benen, rug en billen worden aangenaam beroerd, geprikkeld en gemasseerd … vervolgens gaan we over naar de voorkant van het lichaam: borst, buik, benen en ook je genitale regio komen aan bod. We eindigen altijd met het aangename gezichtsmassage.

 

Diepgaande Tantra Massage voor mannen (90 min – 95 euro)

Een ‘diepgaande tantra massage voor mannen’ omvat een volledige lichaamsmassage zoals bovenaan omschreven die overgaat in een genitale massage.

De genitale zone wordt via verscheidene zalige massage technieken behandeld. Dit resulteert in het ontwaken van je seksuele kracht en het openen van je kanalen waardoor onbewuste spanningen opgeheven kunnen worden en energie gaat stromen.

 

Regels

Hoewel Tantra massage voor mannen werkt met sensuele en seksuele energie, is het belangrijk om te beseffen dat tantra als doelstelling heeft om jezelf en je seksualiteit op een andere wijze te leren ontdekken, hetgeen een totaalervaring is van lichaam, ziel & geest. Mannen die eerder verlangen naar een lustmatige seks dienst, verwijs ik door naar de talrijke Escorts.

Hygiëne is uiteraard erg belangrijk en aangenaam, zowel voor de tantrische beoefenaar als de klant. Graag de algemene regels rond hygiëne respecteren. Klanten kunnen altijd op voorhand én achteraf douchen (naar wens).

Ik heb binnen mijn praktijk ervaring met mannen uit diverse sociale, economische en culturele achtergronden. Ook mannen met verscheidene seksuele geaardheden zoals bi, homo of heteroseksueel (open minded mannen die hun seksuele geaardheid niet wensen te etiketteren). Ik garandeer vanuit mijn beroepsgeheim altijd volle discretie en respect en verwacht dat in omgekeerde richting natuurlijk in return.

 

Praktisch

 • Bij een eerste sessie kan er enkel gekozen worden voor de Wellness Tantra Massage van 90 min, ongeacht je ervaring in tantra. Deze massage dient ter kennismaking. Na de kennismaking kan je kiezen uit het verdere aanbod zoals:
  - Diepgaande Tantra Massage langdurige genitale of anale/prostaat massage (90 min)

  - Body/Mind/Soul Orgastische Ervaring (90 min)

  - Tantric Sound Massage (90 min)

  - Tantra op maat/ Persoonlijke ontwikkeling

  INTERESSE in bovenstaand aanbod?  Vraag info tijdens je eerste sessie (Wellness Tantra), stuur een mail of tel.

 • Voor prijzen, adresgegevens, contact, boekingen: Praktisch
 • Ga terug naar Aanbod 

 

Testimonials

 

“Ik was te gast bij David voor een tantramassage. Ik ervaarde dat twee anonieme mensen in een lightroom van vrede en gelukzaligheid elkaar kunnen toelaten tot elkaars zielskern via een lichamelijk aanraken zonder bezitsdrang. Ik voelde me daarbij diep aanvaard en bevestigd als man die op mannen valt. David weet dit in de juiste setting te brengen. Dit is een kunst. Dit plaats een tantramassage op het niveau van een gelukmakende spirituele ervaring . Het lichamelijke wordt opgetild boven het niveau van sex. Dat voelt hemels. Dank daarvoor David!”    Jan G. Lichtervelde

“David heeft mij in een rustige sfeer oprecht beroert… De intensiteit van van massagewerk is van een zeldzaam niveau. We delen een ruime wereld van ervaringen en beleven ons leven. Ik zie er naar uit om verder een stukje met hem op pad te gaan”.     Paul uit T.

“Het verkennend gesprek met David zorgde ervoor dat ik me onmiddellijk op mijn gemak voelde. Zijn openheid werkt aanstekelijk. Het doet zo’n deugd om over héél persoonlijke thema’s te kunnen praten. Het tantrisch gebeuren is moeilijk uit te drukken: subtiele aanraking, prikkeling van alle zintuigen, warmte, diepgaand respect, stimulering van je diepe oerkrachtbron, tot leven wekken van sluimerende energieën, aandacht en alertheid, soepelheid om bij te sturen, dit alles in een enorm gevoel van geborgenheid gekruid met een gezonde portie speelsheid. Je voelt dat David héél wat disciplines onder de knie heeft en dit maakt deze ervaring zo rijk. Voor mij is er een ongelofelijk gevoel van bevrijding naar boven gekomen. Het is puur genieten. Gewoon een MUST voor iedere man, die aan zijn ‘zijn’ wil werken!” Filip B. Heuvelland (West VL).

“Gisteren ben ik bij jou geweest David en heb ik mogen genieten van een deugddoende en warme tantramassage. Al enkele jaren zoek ik een goede en liefdevolle en kwalitatieve goede masseur en die heb ik bij jou gevonden. Je hebt mijn bekkenbodem helpen ontspannen en mij het gevoel van een volwaardige man te zijn gegeven. Ik voel vandaag mijn levensenergie bruisen in mijn bekken en benen. Ik kom graag terug voor diepgaander tantrawerk.”  Johan uit Mechelen.