Tantra voor Mannen

Aanbod Tantra voor mannen

MIJN PRAKTIJK HEEFT EEN NIEUWE WEBSITE
Core Eros Exploratie
www.coreerosexploratie.be

wellness Tantra Massage voor mannen (120 min – 80 euro).

Een tantra sessie is een diepgaande innerlijke reis waarbij intimiteit niet louter lustmatig benaderd wordt maar vanuit de ware betekenis van Eros hetgeen een ervaring is die je ook mentaal, psychisch, energetisch beroerd.

Tijdens deze massage komt heel je lichaam, ook je intieme regio, aan bod via aanraking, streling, prikkeling, massage … Ik masseer met verschillende massagetechnieken en ritmes, dat kan zacht of stevig (naar wens). Zowel jij als ik zijn beiden naakt, ik gebruik mijn handen en mijn  armen …

Als tantra masseur ben ik aandachtig aanwezig en stem ik me op jou af. Ik gebruik warme, kwalitatieve aromatische of geurloze olie met ontspannende achtergrondmuziek.

Sessie duurt 120 min – 80 euro omvat een gesprekje om in te tunen, de massage, tijd om douchen, alles inbegrepen in de prijs.
(Try-out sessie van 60 min – 60 euro: voor degenen die het eens willen proberen. Dit is een ingekorte versie).

Genitale Massage voor mannen (120 min – 95 euro)

Tijdens deze sessie krijg je een diepgaande lichaamsmassage die overgaat in een genitale massage.

De genitale zone wordt via verscheidene massage technieken beroerd. Het effect is anders dan bij een ‘gewone masturbatie beweging’ omdat we een andere prikkeling creëren en verscheidene ritmes aanwenden. Je voelt de opgewekte energie als een golfbeweging door je lichaam stromen. Soms kunnen daardoor onbewuste spanningen opgeheven worden. We proberen deze stimulatie ook lang vol te houden waardoor de opgebouwde seksuele energie je in een natuurlijke staat van extase brengt.

Meestal ligt bij masturbatie het doel op ontlading (happy end). Bij een genitale massage werken we in golfbewegingen waardoor we een orgastische energie opwekken die sterker is dan bij een snelle ontlading.

De sessie omvat een kort gesprekje om in te tunen, de massage, tijd om douchen.

Anale/prostaat massage voor mannen (120 min – 95 euro)

Tijdens deze sessie krijg je een diepgaande lichaamsmassage die overgaat in een anale/prostaat massage.

De billen worden gemasseerd en rustig aan gaan we tussen de billen stimuleren zodat je klaar gemaakt wordt om de interne massage te ontvangen.

De ontvangende kant van de man is voor velen een hele erogene zone. Het maakt in wezen ook niet uit of je doorgaans in je seksuele leven anaal contact hebt daar dit voor iedere man een gevoelige plek is. Als het perineum (buitenkant tussen scrotum en anus) en de prostaat (intern) gestimuleerd worden dan stroomt er seksuele energie door heel je lichaam, dat kan ervaren worden als tintelingen, golfbewegingen, een gloed … Je moet dit natuurlijk rustig aan opbouwen zodat je de sensatie kan toelaten. Ook voor mannen die wel gewoon zijn om anale penetratie te hebben is dit een andere beleving omdat ik je op een andere manier stimuleer.

Bij tantra gaat het niet om het louter opwekken van lust maar om je diepgaander te beroeren. Indien je jezelf kan overgeven aan deze sensatie dan ervaar je dit als een orgastische extatische beleving.

De sessie omvat een kort gesprekje om in te tunen, de massage, tijd om douchen. De anale massage kan pas gegeven worden nadat we reeds een andere massagesessie deden. Ik doe geen anale massage bij iedereen omdat dit een contact vergt die passend is.

Tantrisch Embodyment Werk (120 min – 95 euro)

Diepgaand Tantrisch en lichaamsgericht werk voor helende- of groeigerichte doeleinden, ter ondersteuning van veranderingsprocessen, om (seksuele) blokkades op te heffen, om jezelf te verkennen. Als man hebben we allemaal ons verhaal en onze thema’s, dat vraagt soms om meer aandacht. Het kan ook zijn dat je het pad bewandelt van persoonlijke/spirituele ontwikkeling en dat ik je daarin kan stimuleren en inspireren.

Tantra gaat over ‘energetische weefkunst’, het verweven van jou verhaal met dat van de bredere context. Als tantrisch beoefenaar ben ik de wever die samen met jou op exploratie gaat. Ik stel mijn persoonlijkheid, mijn kennis, mijn techniek, mijn pure aandacht ter beschikking. Je kan dus verschillende werkmethoden en technieken aanwenden tijdens dat proces. In wezen gaat het niet over techniek maar over wat het met je doet, over wat het teweeg brengt.

Aangewende methoden zijn tantra, ademhalingswerk en therapeutisch lichaamswerk.

Tantra op Maat  (120 min – 125 euro)

De titel zegt het zelf, dit tantrisch werk is volledig afgestemd op jou, vanuit je vraag, je beweegreden, je verlangen. Het kan gaan over een exploratie op persoonlijk en/of seksuologisch vlak. We hebben elkaar reeds leren kennen bij een eerste wellness massage (of meerdere settings) waardoor er al voeling is met elkaar en van waaruit je kan verdiepen.

Soms wil je gewoon meer tijd met me doorbrengen en de massage(s) die je reeds kent langduriger beleven. Of je wenst het begrip Eros en Extase verder te verkennen. Het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan een aangenaam contact, een moment waarbij je gewoon jezelf kan zijn zonder allerlei verwachtingen, zonder prestatiedruk.

Vaak gaat het om een inniger en een diepgaander moment, een uitwisseling, een verdieping. Dat kan heel gevarieerd zijn maar altijd volledig  afgestemd.

Je kan meer informatie vragen na een eerste contact.

De sessie omvat een kort gesprekje om in te tunen, de tantra sessie, tijd om douchen. Ik doe geen anale massage bij iedereen omdat dit een contact vergt die passend is

Regels

  • Hygiëne is uiteraard erg belangrijk en aangenaam, zowel voor de tantrische beoefenaar als de klant. Graag de algemene regels rond hygiëne respecteren. Klanten kunnen altijd op voorhand én achteraf douchen (naar wens).
 • Bij overdraagbare ziekte (SOA, verkoiudheid, griep, covid …) altijd afmelden!
 • Ik werk enkel met mensen mat normale lichamelijk proporties. Te hoog overwicht vraagt te veel van mijn energie.
 • Ik heb binnen mijn praktijk ervaring met mannen uit diverse sociale, economische en culturele achtergronden. Ook mannen met verscheidene seksuele geaardheden zoals bi, homo of heteroseksueel (open minded mannen die hun seksuele geaardheid niet wensen te etiketteren). Ik garandeer vanuit mijn beroepsgeheim altijd volle discretie en respect en verwacht dat in omgekeerde richting natuurlijk in return.

Praktisch

 • Bij een eerste sessie kan er enkel gekozen worden voor de Wellness Tantra Massage of de langdurige genitale massage, ongeacht je ervaring in tantra. Daarna kan je kiezen uit het verdere aanbod.

Testimonials 

 

 • Het was een zalige ervaring vandaag, de tantramassage, een massagevorm die ik nog nier eerder aan der lijve mocht ondervinden, maar die ik warm kan aanbevelen, evenals de sympathieke en goede masseur David!   Stijn uit Gent
 
 • David has a genuinely sweet soul that he shares with you through conversation and touch. His deliberate and sensual movements transfer a gentle positive energy that provide healing initially and long after the tantra massage. His website is thorough and his prompt replies put me at ease prior to arriving at his welcoming home. His place is very clean and comfortable. He speaks fluent English. I highly recommend a tantra massage with David without any reservations.
  Sean from U.S.
 • Voor een welzijnsmassage had men mij verwezen naar een tantra belevenis. Zo ben ik via info op internet bij David beland. Die eerste ervaring bij David was een unieke belevenis. Een prima ontvangst viel mij te beurt. Eerst een relaxende gesprek, dit om mijn verlangens te ontdekken en naar mijn gevoelens en het waarom te pijlen. Na een weldoende douche wordt ik geleid naar een massage ruimte met een rustgevende muziek, in een zalig ongedwongen sfeer. Eerst worden de spieren handig gemasseerd en treedt er een fysische genoegdoening op, en gaat hij over naar een relaxerende massage De heerlijke geur van de olie waarin zijn handen baden geven mij een deugdoende massage, handig opgebouwd en sensueel opwindend. De techniek was zalig. Grensverleggend, ontspannend en sereen. Zalig Mijn eerste ervaring contact was een unieke belevenis en zeker voor herhaling vatbaar. Bernard uit Luik
 • Zeer aangename massage, aangepast aan je wensen. Propere infrastruktuur. David houd van masseren en je voelt het. Zeker een aanrader  David, Brussel
 
 • It was my first experience with David. i pass through a lot of emotion during this massage, thanks a lot a good experience to do again …  Anonymous
 • Een hele leuke ervaring gehad met tantra bij David,was me een aangenaam vertoeven in een warm gezellige ruimte,ben helemaal ontspannen naar huis gegaan,zeker voor herhaling,mensen laat je overhalen, je gaat helemaal ZEN terug naar huis! liefs
  Andreas, Gent
 
 • GOUDEN handjes aan een golden mind.Kwaliteit ten top!  Wesley, Gent
 
 • ik mocht een zalig ontspannende tantra massage ontvangen van David. Het is enorm aangenaam om te voelen hoe contact tussen 2 lichamen zo een rustgevend gevoel kan produceren. Zeker voor herhaling!!!  Steven, Gent
 • “Het was een verrijkende ervaring bij David. De ontspannen sfeer bij het binnenkomen. De sensuele opbouw. Hij liet me genieten van mijn lichaam zoals ik niet wist dat ik het kon. De climax staat in mijn geheugen gegrift. Ik kom terug!”   Thomas, Gent
 
 • “Een tantra massage is voor mij geen alledaags gegeven. In het verleden had ik dat een keer gehad en ik herinnerde mij vaag dat het mij toen hielp om mijn hoofd leeg te maken op een moment dat ik in overdrive was gegaan. Onlangs zat ik met hetzelfde euvel en bij toeval kwam ik bij David uit. En dat heb ik mij niet beklaagd. 
  Hij is erin geslaagd mijn hoofd even de dominantie over mijn lichaam te ontnemen. Even niet meer denken waarom of hoe of hoe lang, maar puur het gevoel laten primeren en helemaal genieten. En dat was het meer dan anderhalf uur lang. 
  David neemt de tijd om je op je gemak te stellen met een gesprekje waarin hij polst naar het waarom van je bezoek. Geen verplicht nummer, zo kwam dat niet over. Wel een manier om op dezelfde golflengte te komen en om te weten wat je mag verwachten. 
  Praktisch voorziet David een ruimte om je om te kleden en achteraf te douchen. De massageruimte is dan weer uitnodigend en rustgevend. Een sfeervol ingerichte setting, warm in al zijn facetten.
  Na een korte ademhalingsoefening gaat David over tot de eigenlijke massage. Tot in de details heeft hij oog voor je hele lichaam. Met gouden handen, dat mag gezegd worden. En het body-to-body-aspect, eigen aan een tantra massage, verloopt zo intens, zo respectvol, dat elke mogelijke gene of geremdheid vanzelf verdwijnt en plaatsmaakt voor pure overgave, puur genieten.
  Ik kan een bezoekje aan David alleen maar aanraden. Naast een uitstekende masseur zal je een warme, passionele en lieve man ontdekken die oog heeft voor jou als persoon, iemand die geloofwaardig is en vertrouwen uitstraalt. Iemand die je niet direct vergeet als je de deur achter jou toetrekt.”  Tom, Gent
 
 • “Enkele dagen geleden een tantra massage bij David. Ik had eerder al enkele ervaring met een (tantra) massage ontvangen bij anderen. En dit van ronduit slecht tot een heel erg goed. Mijn verwachtingen voor de ervaring bij David waren na het lezen zijn info hooggespannen. Het gesprek vooraf is een beetje vreemd, maar voelde voor mij héél erg comfortabel. Hier zit iemand voor mij waar ik een gesprek mee heb, niet alleen een mond, maar ook twee oren. Dan de massage, ze moet nog beginnen en ik weet nu al het zal goed zijn. De streling van zijn lendendoek over mijn lichaam, de net iets te warme olie, de verzorgde stevige vingers, de kracht, de zachtheid, het aanvoelen… De Hemel, Dit had ik nooit eerder. Meest bijzondere ervaring ooit op vele vlakken en dan zie ik ook nog eens een reeks klankschalen staan, terwijl ik er ook een heb. “Toeval bestaat niet”, dat boek had ik net uit, deze ontmoeting is geen toeval”.  Langs uit Gent. Aug 2017 
 
 • “Al veel (Tantra) massages uitgeprobeerd om te zoeken naar wat 2 lichamen kunnen losmaken bij elkaar en als je dan de juiste partner vind dan is het zalig om te ontdekken hoe het innerlijke lichaam reageert door de juiste aanraking. David is iemand die luistert naar je lichaam,die voelt ,die aanvoelt en die dan op het juiste moment je meeneemt naar een overstijgende ervaring…steeds een heel intense beleving. Dikke knuffel.
  Tried many Tantric massages to find out how 2 bodies connect and if u manage to find someone like David then it is heaven to discover how the inner self reacts by the right touch.Very intense!” Philippe Brussel  
 
 • “Ik was te gast bij David voor een tantramassage. Ik ervaarde dat twee anonieme mensen in een lightroom van vrede en gelukzaligheid elkaar kunnen toelaten tot elkaars zielskern via een lichamelijk aanraken zonder bezitsdrang. Ik voelde me daarbij diep aanvaard en bevestigd als man die op mannen valt. David weet dit in de juiste setting te brengen. Dit is een kunst. Dit plaats een tantramassage op het niveau van een gelukmakende spirituele ervaring . Het lichamelijke wordt opgetild boven het niveau van sex. Dat voelt hemels. Dank daarvoor David!”    Jan G. Lichtervelde
 
 • “David heeft mij in een rustige sfeer oprecht beroert… De intensiteit van van massagewerk is van een zeldzaam niveau. We delen een ruime wereld van ervaringen en beleven ons leven. Ik zie er naar uit om verder een stukje met hem op pad te gaan”.     Paul uit T.
 
 • “Het verkennend gesprek met David zorgde ervoor dat ik me onmiddellijk op mijn gemak voelde. Zijn openheid werkt aanstekelijk. Het doet zo’n deugd om over héél persoonlijke thema’s te kunnen praten. Het tantrisch gebeuren is moeilijk uit te drukken: subtiele aanraking, prikkeling van alle zintuigen, warmte, diepgaand respect, stimulering van je diepe oerkrachtbron, tot leven wekken van sluimerende energieën, aandacht en alertheid, soepelheid om bij te sturen, dit alles in een enorm gevoel van geborgenheid gekruid met een gezonde portie speelsheid. Je voelt dat David héél wat disciplines onder de knie heeft en dit maakt deze ervaring zo rijk. Voor mij is er een ongelofelijk gevoel van bevrijding naar boven gekomen. Het is puur genieten. Gewoon een MUST voor iedere man, die aan zijn ‘zijn’ wil werken!” Filip B. Heuvelland (West VL).
 
 • “Gisteren ben ik bij jou geweest David en heb ik mogen genieten van een deugddoende en warme tantramassage. Al enkele jaren zoek ik een goede en liefdevolle en kwalitatieve goede masseur en die heb ik bij jou gevonden. Je hebt mijn bekkenbodem helpen ontspannen en mij het gevoel van een volwaardige man te zijn gegeven. Ik voel vandaag mijn levensenergie bruisen in mijn bekken en benen. Ik kom graag terug voor diepgaander tantrawerk.”  Johan uit Mechelen.