Aanbod

Aanbod Sacred Gender

MIJN PRAKTIJK HEEFT EEN NIEUWE WEBSITE
Core Eros Exploratie
www.coreerosexploratie.be

Houd jij van massage met een sensuele toets, voor je welzijn in Lichaam, Geest & Ziel?

Ben je als man, ongeacht je geaardheid, op zoek naar een geborgen contact met een man binnen een veilige setting?

Zoek jij naar seksuele en persoonlijke exploratie op een eerbare wijze?

Heb jij een specifiek thema, hulpvraag of probleem die je binnen een therapeutische context wenst te exploreren?

Praktisch

Adresgegevens en openingsuren vind je via praktijk gegevens

 Getuigenissen

 • “Een tantra massage is voor mij geen alledaags gegeven. In het verleden had ik dat een keer gehad en ik herinnerde mij vaag dat het mij toen hielp om mijn hoofd leeg te maken op een moment dat ik in overdrive was gegaan. Onlangs zat ik met hetzelfde euvel en bij toeval kwam ik bij David uit. En dat heb ik mij niet beklaagd.
  Hij is erin geslaagd mijn hoofd even de dominantie over mijn lichaam te ontnemen. Even niet meer denken waarom of hoe of hoe lang, maar puur het gevoel laten primeren en helemaal genieten. En dat was het meer dan anderhalf uur lang.
  David neemt de tijd om je op je gemak te stellen met een gesprekje waarin hij polst naar het waarom van je bezoek. Geen verplicht nummer, zo kwam dat niet over. Wel een manier om op dezelfde golflengte te komen en om te weten wat je mag verwachten.
  Praktisch voorziet David een ruimte om je om te kleden en achteraf te douchen. De massageruimte is dan weer uitnodigend en rustgevend. Een sfeervol ingerichte setting, warm in al zijn facetten.
  Na een korte ademhalingsoefening gaat David over tot de eigenlijke massage. Tot in de details heeft hij oog voor je hele lichaam. Met gouden handen, dat mag gezegd worden. En het body-to-body-aspect, eigen aan een tantra massage, verloopt zo intens, zo respectvol, dat elke mogelijke gene of geremdheid vanzelf verdwijnt en plaatsmaakt voor pure overgave, puur genieten.
  Ik kan een bezoekje aan David alleen maar aanraden. Naast een uitstekende masseur zal je een warme, passionele en lieve man ontdekken die oog heeft voor jou als persoon, iemand die geloofwaardig is en vertrouwen uitstraalt. Iemand die je niet direct vergeet als je de deur achter jou toetrekt.”  Tom, Gent
 • “Al veel (Tantra) massages uitgeprobeerd om te zoeken naar wat 2 lichamen kunnen losmaken bij elkaar en als je dan de juiste partner vind dan is het zalig om te ontdekken hoe het innerlijke lichaam reageert door de juiste aanraking. David is iemand die luistert naar je lichaam,die voelt ,die aanvoelt en die dan op het juiste moment je meeneemt naar een overstijgende ervaring…steeds een heel intense beleving. Dikke knuffel.
  Tried many Tantric massages to find out how 2 bodies connect and if u manage to find someone like David then it is heaven to discover how the inner self reacts by the right touch.Very intense!” Philippe, Brussel